Ugrás a tartalomra

Felhívás közgazdászok részére (Belépési nyilatkozat letöltése)

Felhívás közgazdászok részére (Belépési nyilatkozat letöltése)

Kedves Közgazdász! A Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság 2009 decemberében  Szabadkán  alakult azzal a céllal, hogy összefogja hazánk magyar ajkú pályakezdő és tapasztalt közgazdászait, a közgazdasági középiskolák és egyetemek hallgatóit és tanárait, elismert vállalkozóit egyaránt, valamint hogy a vajdasági szakmai közéletet előadások, tanfolyamok, szakmai viták, fiatalok számára táborok, találkozók és konferenciák szervezésével fejleszteni tudja.

Ha a világjárvány okozta korlátozások is lehetővé teszik az idei év során több napos tábort szervezünk, ahol a szakmai előadásokon túl olyan közéleti szereplők és szakemberek előadásait hallgathatják a fiatalok, amelyekre a középiskola és felsőoktatás keretében nincs lehetőségük. A program keretében szakmai kirándulást is szervezünk.
Az idei terveink között szerepel még a minden évben megrendezésre kerülő konferencián kívül, aktuális gazdasági témákról szóló előadások szervezése, online közgazdász szótár elkészítése és a vajdasági magyarságot érintő gazdasági kutatások elvégzése.

Ha szeretne csatlakozni a VMKT csapatához, amellyel ingyenes részvételt nyer a Társaság által szervezett rendezvényekre és programokra, a csatolmányban található belépési nyilatkozat kitöltésével ezt megteheti. A kitöltött űrlapot szkennelve a vmktarsasag@gmail.com e-mail címre várjuk.

Üdvözlettel:
Gyetvai Tímea,
a VMKT elnöke